A banánt hámozd meg, majd vágd kisebb darabokra.
Érdemesebb érettebb banánt használni, mert az édesebb és könnyebben pépesíthető.
A ribizlit alaposan mosd meg, majd tedd egy turmixgépbe a banánnal együtt.
A ribizlit óvatosan mosd meg, nehogy megsérüljenek a szemek.
Öntsd hozzá a frissen facsart narancslevet, majd turmixold simára.
Ha nincs friss narancsod, használhatsz bolti narancslevet, de a frissen facsart narancslé íze sokkal jobb.
Szűrd át a turmixot egy finom szűrőn, hogy eltávolítsd a ribizli magjait.
A szűrés során használj egy kanalat, hogy segítsd a folyadék átjutását a szűrőn.
Önts hozzá szénsavas ásványvizet, majd óvatosan keverd össze, hogy a buborékossága megmaradjon.
Használj jól behűtött szénsavas ásványvizet, hogy a punch még frissítőbb legyen.
Tálalás előtt adj hozzá jégkockákat, majd díszítsd friss mentalevelekkel.
A jégkockákat közvetlenül tálalás előtt add hozzá, hogy ne híguljon fel a punch. A mentaleveleket óvatosan mosd meg és szárítsd le, mielőtt díszítenéd vele.
Azonnal fogyaszd, hogy a punch frissítő és üdítő hatása megmaradjon!
A banán hajlamos megbarnulni, ezért érdemes minél hamarabb elfogyasztani a punch-ot.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.