A bagetteket vágd félbe, és enyhén pirítsd meg a belső részüket, hogy ropogós legyen.
A pirított bagett segít, hogy a fagylalt ne áztassa el, miközben ropogós textúrát ad.
A fagylaltot szedj ki a fagyasztóból, és hagyd egy kicsit meglágyulni, hogy könnyebben formázható legyen.
Ne hagyd túl sokáig melegedni, hogy ne olvadjon el teljesen, csak éppen elég puha legyen a tálaláshoz.
Tedd a fagylaltot a bagettbe, majd halmozd rá a friss gyümölcsöket, például epret és banánt.
Friss, szezonális gyümölcsöket válassz, hogy az ízek frissek és édesek legyenek.
Csepegtess csoki szószt a fagylaltra, és szórd meg a mogyoróval.
A csoki szósz és a mogyoró egy különleges, gazdag ízt ad a szendvicshez, amitől még inkább desszert jellegű lesz.
Zárd le a bagettet, és máris kész a fagylaltos bánh mì. Tálald azonnal, hogy élvezhesd a ropogós kenyér és a hideg fagylalt frissítő ellentétét!
A bánh mì-t frissen, közvetlenül az elkészítés után érdemes fogyasztani, hogy megőrizzük a frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.