Bánh Mì Kẹp Kem fagylaltos szendvics friss gyümölcsökkel és csoki szósszal tálalva.

Bánh Mì Kẹp Kem - Fagylaltos szendvics

A Bánh Mì Kẹp Kem, a vietnámi fagylaltos szendvics, egy rendkívül frissítő desszert, amely a ropogós bagettet ötvözi a krémes fagylalttal és a friss gyümölcsökkel. A csoki szósz és a mogyoró gazdagítja a szendvics ízét, így igazi ínycsiklandó élmény lesz. Ez a szendvics ideális választás egy meleg nyári napon, amikor valami hűsítő és édes ételre vágysz.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 15 perc
900 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagett
4 gömb Vanília fagylalt
2 ek. Csoki szósz
1 csésze Friss gyümölcs (eper, banán)
50 g Mogyoró

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén
    TejTej

    Elkészítési Lépések

    1

    A bagetteket vágd félbe, és enyhén pirítsd meg a belső részüket, hogy ropogós legyen.

    A pirított bagett segít, hogy a fagylalt ne áztassa el, miközben ropogós textúrát ad.

    2

    A fagylaltot szedj ki a fagyasztóból, és hagyd egy kicsit meglágyulni, hogy könnyebben formázható legyen.

    Ne hagyd túl sokáig melegedni, hogy ne olvadjon el teljesen, csak éppen elég puha legyen a tálaláshoz.

    3

    Tedd a fagylaltot a bagettbe, majd halmozd rá a friss gyümölcsöket, például epret és banánt.

    Friss, szezonális gyümölcsöket válassz, hogy az ízek frissek és édesek legyenek.

    4

    Csepegtess csoki szószt a fagylaltra, és szórd meg a mogyoróval.

    A csoki szósz és a mogyoró egy különleges, gazdag ízt ad a szendvicshez, amitől még inkább desszert jellegű lesz.

    5

    Zárd le a bagettet, és máris kész a fagylaltos bánh mì. Tálald azonnal, hogy élvezhesd a ropogós kenyér és a hideg fagylalt frissítő ellentétét!

    A bánh mì-t frissen, közvetlenül az elkészítés után érdemes fogyasztani, hogy megőrizzük a frissességét.