A sertĂ©shĂșst vĂĄgd vĂ©kony szeletekre. Egy serpenyĆben hevĂts egy kis olajat, Ă©s sĂŒsd meg a hĂșs szeleteket 4-5 percig, mĂg szĂ©pen megpirulnak Ă©s ĂĄtsĂŒlnek.
A hĂșs legyen szobahĆmĂ©rsĂ©kletƱ, hogy egyenletesen sĂŒlhessen, Ă©s ne szĂĄradjon ki.
A sĂĄrgarĂ©pĂĄt hĂĄmozd meg, Ă©s vĂĄgd vĂ©kony csĂkokra. Az uborkĂĄt hĂĄmozd meg Ă©s szeleteld fel vĂ©konyan. A tavaszi hagymĂĄt vĂĄgd aprĂłra, Ă©s a fokhagymĂĄt is hĂĄmozd meg Ă©s aprĂtsd fel.
A zöldségeket minél vékonyabbra szeleteld, hogy roppanósabb legyen a szendvics.
KĂ©szĂts egy szĂłszt a majonĂ©zbĆl, szĂłjaszĂłszbĂłl, hoisin szĂłszbĂłl, Ă©s az aprĂłra vĂĄgott fokhagymĂĄbĂłl. Keverd jĂłl össze, hogy egy sima, Ăzes szĂłszt kapj.
A fokhagyma erĆsebb Ăzt ad a szĂłsznak, ha frissen Ă©s aprĂłra vĂĄgva hasznĂĄlod.
VĂĄgd fĂ©lbe a bagetteket, Ă©s kend meg Ćket a majonĂ©zes szĂłsszal. A kenyĂ©r belsĆ rĂ©szĂ©t kicsit megpirĂthatod a serpenyĆben, hogy ropogĂłsabb legyen.
A pirĂtott kenyĂ©r a legfinomabb alap a bĂĄnh mĂŹ-hez, mert ropogĂłs Ă©s ĂnycsiklandĂł.
Tedd a bagettbe a sĂŒlt sertĂ©shĂșst, majd halmozd rĂĄ a zöldsĂ©geket: a sĂĄrgarĂ©pĂĄt, uborkĂĄt Ă©s tavaszi hagymĂĄt.
A szendvics legyen gazdag hĂșsban Ă©s zöldsĂ©gekben, hogy igazĂĄn Ăzletes legyen.
SzĂłrd meg friss korianderrel, Ă©s ha szereted a csĂpĆset, adj hozzĂĄ chili szeleteket is.
A koriander frissessĂ©get ad, a chili pedig pikĂĄns Ăzt, amit sokan szeretnek.
ZĂĄrd le a bagettet, Ă©s mĂĄris kĂ©sz a sĂŒlt sertĂ©shĂșsos bĂĄnh mĂŹ. TĂĄlald frissen, hogy a ropogĂłs kenyĂ©r Ă©s a friss zöldsĂ©gek Ăze kiemelkedjen!
Ez a szendvics legjobb frissen fogyasztva, de akĂĄr elĆre is elkĂ©szĂtheted, ha a szendvics elemeit kĂŒlön tĂĄrolod Ă©s tĂĄlalĂĄs elĆtt összeĂĄllĂtod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.