A péksüteményt szeleteld fel, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon pirítsd meg mindkét oldalát.
A pirítás közben figyelj rá, hogy a kenyér ne égjen meg, hanem csak enyhén ropogós legyen.
A marhahúst süsd meg a serpenyőben, sózd, borsozd ízlés szerint. Ha vékony szeleteket használsz, rövid ideig süsd mindkét oldalát.
A hús sütésekor ügyelj arra, hogy ne száradjon ki, ha szükséges, egy kis vízzel is öntheted a serpenyőt.
A paradicsomot szeleteld fel vékony karikákra, a fokhagymát reszeld le vagy vágd apróra.
A friss paradicsomok mindig jobb ízt adnak, mint a konzerv, így próbáld meg friss alapanyagokkal készíteni.
A pirított kenyérre helyezd a sült marhahúst, majd rá a mozzarella sajtot. Helyezd vissza a serpenyőbe, és süsd addig, amíg a sajt megolvad.
A sajt megolvadása után húzd le a tűzről, hogy elkerüld a túlsütést.
Tedd a paradicsom szeleteket a sajt tetejére, és szórd meg friss bazsalikommal.
A bazsalikom frissessége hozzáad egy extra illatot és ízt a Bauruhoz, ne hagyd ki!
Tálald az elkészült Baurut, és ha szeretnéd, egy kis extra olívaolajat is csurgathatsz rá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.