A bauru kenyér szeleteket helyezd egy serpenyőbe, és pirítsd meg őket mindkét oldalán, amíg enyhén aranybarnára nem sülnek.
A kenyér pirítása segít, hogy a szendvics ne legyen túl puha, és jól tartsa a tölteléket.
A sertéshúst gyorsan süsd meg a serpenyőben, sózd és borsozd ízlés szerint. A húsnak gyorsan, magas hőfokon kell sülni, hogy megőrizzük a szaftosságát.
Ha vékony szeletekben sütöd a húst, pár perc alatt készre sül. Ne hagyd túl sokáig a serpenyőben!
Főzd meg a tojásokat keményre, majd hámozd meg és szeleteld fel őket.
A tojások keménységét könnyedén ellenőrizheted, ha vízben forralod őket, és 10 percig főzöd. Ez biztosítja, hogy a tojás teljesen megfőtt.
A ketchupot és a majonézt keverd össze egy tálban, és keni meg vele a pirított kenyereket.
A majonéz és ketchup kombinációja adja meg a szendvics krémes alapját. Ha szereted, tehetsz hozzá egy kis mustárt is!
A kenyerek egyik szeletére helyezd a sült sertéshúst, majd tedd rá a főtt tojás szeleteket, a sajtot, és végül a paradicsomot. Tedd rá a jégsalátát, hogy frissességet adjon a szendvicsnek.
A jégsaláta friss, ropogós textúrát ad, és jól kiegészíti a többi hozzávalót.
Tedd rá a másik szelet pirított kenyér tetejét, és ha szükséges, vágd félbe a szendvicset, hogy könnyebben fogyaszthasd.
A szendvicset érdemes azonnal fogyasztani, amíg a kenyér még meleg és ropogós.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.