BBQ barnasörös-mézes påc tålalva

BBQ barnasörös-mézes påc

A barnasör gazdag, malĂĄtĂĄs Ă­ze Ă©s a mĂ©z termĂ©szetes Ă©dessĂ©ge tökĂ©letes harmĂłniĂĄban egĂ©szĂ­ti ki a fĂŒstölt paprikĂĄt Ă©s a BBQ szĂłszt. Ez a pĂĄc kivĂĄlĂłan alkalmas marhahĂșs, sertĂ©shĂșs Ă©s csirke grillezĂ©sĂ©re, mivel a sör lĂĄgyĂ­tja a hĂșs szerkezetĂ©t, miközben a mĂ©z enyhĂ©n karamellizĂĄlĂłdik sĂŒtĂ©s közben. Egy igazi BBQ klasszikus, amely kiemeli az Ă©telek termĂ©szetes Ă­zĂ©t.

ElƑkĂ©szĂŒlet 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
85 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 6
⭕ 100 ml Barnasör
⭕ 5 ek. BBQ szósz
⭕ 2 ek. MĂ©z
⭕ 1 ek. Barnacukor
⭕ 2 gerezd Fokhagyma (reszelve)
⭕ 1 tk. Hagyma por
⭕ 1 tk. FĂŒstölt paprika
⭕ 1 ek. Almaecet
⭕ 1 tk. Worcestershire szósz
⭕ 0.5 tk. Só
⭕ 0.5 tk. Fekete bors

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció

    Elkészítési Lépések

    1

    Egy közepes mĂ©retƱ tĂĄlban keverjĂŒk össze a barnasört, a BBQ szĂłszt, a mĂ©zet Ă©s a barnacukrot.

    A barnasör adja a pĂĄc karakteres Ă­zĂ©t. KĂ­sĂ©rletezhetsz kĂŒlönbözƑ tĂ­pusĂș barnasörökkel.

    2

    Adjuk hozzĂĄ a reszelt fokhagymĂĄt, a hagyma port, a fĂŒstölt paprikĂĄt, az almaecetet Ă©s a Worcestershire szĂłszt, majd keverjĂŒk simĂĄra.

    A Worcestershire szĂłsz umami Ă­zt ad a pĂĄcnak.

    3

    ÍzesĂ­tsĂŒk sĂłval Ă©s fekete borssal, majd hagyjuk ĂĄllni legalĂĄbb 10 percig, hogy az Ă­zek összeĂ©rjenek.

    KĂłstold meg a pĂĄcot, Ă©s szĂŒksĂ©g szerint igazĂ­tsd a fƱszerezĂ©st.

    4

    A pĂĄcot kenjĂŒk a hĂșsra vagy zöldsĂ©gekre, majd hagyjuk pĂĄcolĂłdni legalĂĄbb 1 ĂłrĂĄn ĂĄt a hƱtƑben, hogy az Ă­zek jĂłl ĂĄtjĂĄrjĂĄk.

    A legjobb eredmĂ©ny elĂ©rĂ©se Ă©rdekĂ©ben hagyd a hĂșst pĂĄcolĂłdni akĂĄr egy Ă©jszakĂĄn ĂĄt.