BBQ dijoni mustáros pác tálalva

BBQ dijoni mustáros pác

A BBQ dijoni mustáros pác egy ínycsiklandó, fűszeres szósz, amely a dijoni mustár pikáns ízét és a BBQ szósz füstös alapját ötvözi. A pác tökéletesen illik minden grillezett ételhez, különösen húsokhoz és zöldségekhez. A mustár különleges karaktert ad a szósznak, míg a BBQ szósz mély ízvilága gazdagítja a pácot.

Előkészület 5 perc
Elkészítés 7 perc
Teljes 12 perc
230 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
3 ek. Dijoni mustár
100 ml BBQ szósz
30 ml Olívaolaj
2 ek. Barna cukor
20 ml Fehér ecet
2 gerezd Fokhagyma
1 tk. Füstölt paprika
1 csipet Fekete bors
1 csipet

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A fokhagymát hámozd meg és finomra aprítsd.

    A fokhagymát reszelheted is, ha nem szereted a nagyobb darabokat.

    2

    Egy tálban keverd össze a dijoni mustárt, BBQ szószt, barna cukrot, olívaolajat, fehér ecetet, apróra vágott fokhagymát, füstölt paprikát, sót és fekete borsot.

    Ha nincs barna cukrod, használhatsz mézet is helyette.

    3

    A keveréket öntsd egy kis lábosba, és közepes lángon melegítsd 5-7 percig, amíg a cukor elolvad és a pác egy kicsit besűrűsödik.

    Ne forrald a pácot, csak melegítsd fel, hogy a cukor elolvadjon.

    4

    Miután a pác besűrűsödött, vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni.

    A pác hűtés közben még sűrűbb lesz.

    5

    Tálald a BBQ dijoni mustáros pácot grillezett húsokkal, zöldségekkel vagy akár tortillával.

    Ez a pác különösen jól illik sertéshúshoz és csirkéhez.