A fokhagymát hámozd meg és finomra aprítsd.
A fokhagymát reszelheted is, ha nem szereted a nagyobb darabokat.
Egy tálban keverd össze a dijoni mustárt, BBQ szószt, barna cukrot, olívaolajat, fehér ecetet, apróra vágott fokhagymát, füstölt paprikát, sót és fekete borsot.
Ha nincs barna cukrod, használhatsz mézet is helyette.
A keveréket öntsd egy kis lábosba, és közepes lángon melegítsd 5-7 percig, amíg a cukor elolvad és a pác egy kicsit besűrűsödik.
Ne forrald a pácot, csak melegítsd fel, hogy a cukor elolvadjon.
Miután a pác besűrűsödött, vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni.
A pác hűtés közben még sűrűbb lesz.
Tálald a BBQ dijoni mustáros pácot grillezett húsokkal, zöldségekkel vagy akár tortillával.
Ez a pác különösen jól illik sertéshúshoz és csirkéhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.