Hámozd meg a vöröshagymákat, majd vágd őket vastag szeletekre vagy karikákra.
A vastagabb szeletek jobban bírják a grillezést, nem égnek meg olyan könnyen.
Egy tálban keverd össze az olívaolajat, a BBQ szószt, a barnacukrot, a balzsamecetet, a fokhagymaport, a füstölt paprikát, a sót és a borsot.
Kóstold meg a pácot, és igazítsd az ízeket a saját ízlésed szerint.
Forgasd meg a hagymakarikákat a BBQ-s fűszeres keverékben, hogy egyenletesen bevonja őket.
Győződj meg róla, hogy minden hagymakarika alaposan be van vonva a páccal.
Melegítsd elő a grillt közepes hőfokra, vagy használj grillserpenyőt.
A grillrácsot olajozd be, hogy a hagyma ne ragadjon le.
Helyezd a hagymakarikákat a grillrácsra, és süsd oldalanként 5-7 percig, amíg megpuhulnak és karamellizálódnak.
Figyeld a hagymát, és időnként forgasd meg, hogy egyenletesen karamellizálódjon.
Tálalás előtt locsold meg egy kevés extra BBQ szósszal, és kínáld grillezett húsok, hamburgerek vagy szendvicsek mellé.
A tálaláskor szórt friss zöldfűszerek (pl. petrezselyem, snidling) még feldobják az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.