Egy tálban keverd össze a búzalisztet, cukrot, élesztőt és sót. Add hozzá a langyos vizet, és gyúrd sima tésztává. Tipp: ha túl ragacsos, adj lisztet, ha száraz, csepegtess még vizet.
Letakarva keleszd a tésztát meleg helyen kb. 1 óráig, amíg megduplázódik. Tipp: a sütővilágítás elegendő melegséget biztosít a keléshez.
Oszd 8 részre, formázz ovális lapokat, hajtsd félbe, helyezd sütőpapírral a párolóba. Pihentesd 15 percig, majd párold 10–12 percig közepes lángon. Tipp: ne nyisd ki a fedőt főzés közben.
A vöröshagymát, fokhagymát, gyömbért, chilit és citromnádat aprítsd össze. Kevés olajon pirítsd illatosra. Tipp: közepes lángon, kevergetve készítsd, hogy ne égjen meg.
Add hozzá a felkockázott marhahúst, pirítsd körbe, majd öntsd fel a kókusztejjel. Lassú tűzön főzd 1,5–2 óráig, amíg sűrű és szaftos lesz. Tipp: minél tovább fő, annál intenzívebb lesz az íze.
Kóstold meg a ragut, ha szükséges, sózd, vagy adj hozzá még fűszert. Tipp: ha túl sűrű, hígítsd kevés vízzel vagy kókusztejjel; ha híg, főzd tovább.
Nyisd szét a bao bucikat, kanalazz bele a forró rendang raguból, és tálald azonnal. Tipp: szórhatsz rá pirított kókuszreszeléket vagy friss koriandert is a tálaláshoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.