A tápióka lisztet egy tálba tedd, és öntsd hozzá a vizet. Keverd össze, hogy a tészta homogén legyen.
Ha a tészta túl sűrű, adj hozzá egy kis vizet, hogy lágyabb legyen.
Melegítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben. A keverékből egy kevés tésztát önts a serpenyőbe, és formázz belőle egy kis kört.
Használj alacsony hőfokot, hogy a beiju szépen, egyenletesen süljenek, anélkül hogy megégjenek.
A tésztát kb. 2-3 percig süsd, amíg a szélei aranybarnára nem sülnek, majd fordítsd meg, és süsd a másik oldalát is.
A beiju tésztája nagyon gyorsan elkészül, ügyelj rá, hogy ne süsd túl, mert kiszáradhat.
A friss paradicsomokat vágd vékony szeletekre, és tedd félre.
A paradicsomoknak érdemes érettnek és lédúsnak lenniük, hogy megfelelően kiadják az ízüket.
Amikor a beiju elkészült, tedd rá a paradicsomszeleteket, szórd meg reszelt sajttal, és főzd még 1-2 percig, hogy a sajt megolvadjon.
A sajt típusát ízlés szerint választhatod, de a mozzarellát vagy cheddar sajtot ajánljuk.
Tálald friss bazsalikomlevelekkel díszítve, és frissen élvezd.
A friss bazsalikom segít kiemelni a paradicsom ízét, és frissítő aromát ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.