A s贸zott t艖kehalszeleteket 谩ztasd be v铆zben 6-8 贸r谩n 谩t, hogy a s贸 elengedje, majd t枚r枚ld le r贸la a felesleges nedvess茅get.
A s贸zott halat 谩ztatva kell felhaszn谩lni, hogy ne legyen t煤l s贸s.
A f艖tt burgony谩t p眉r茅s铆tsd, majd add hozz谩 a t艖kehalkever茅ket, a toj谩sokat, a z煤zott fokhagym谩t, a felapr铆tott spen贸tot 茅s a koriandert.
A burgony谩t ne f艖zd t煤l, hogy ne legyen t煤l nedves a t茅szta.
A hozz谩val贸kat keverd 枚ssze, 茅s ha sz眉ks茅ges, adj hozz谩 egy kis lisztet, hogy form谩zhat贸 legyen.
A t茅szta akkor lesz j贸, ha k枚nnyen form谩zhat贸 goly贸kat k茅sz铆thetsz bel艖le, de nem ragad.
A t茅szt谩t form谩zd kisebb goly贸kk谩 vagy lapos pog谩cs谩kk谩, 茅s forgasd lisztbe.
Haszn谩lj nedves kezet a goly贸k form谩z谩s谩hoz, hogy ne ragadjanak.
Meleg铆ts olajat egy serpeny艖ben k枚zepes l谩ngon, 茅s s眉sd a goly贸kat aranybarn谩ra mindk茅t oldalukon, kb. 3-4 percig.
A megfelel艖 olajh艖m茅rs茅klet elengedhetetlen a ropog贸s k眉ls艖h枚z, de a bels艖nek is 谩ts眉ltnek kell lennie.
A k茅sz bolinho de bacalhaut pap铆rt枚rl艖re tedd, hogy az olaj feleslege lecs枚p枚gj枚n.
Az olajat ne hagyd t煤lmelegedni, hogy elker眉ld az 茅g茅st.
T谩lald a bolinho de bacalhaut melegen, 茅s k铆n谩ld citromszeletekkel 茅s friss korianderrel.
A friss koriander k眉l枚nleges frissess茅get ad, 茅s seg铆t kiemelni a t艖kehal 铆z茅t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.