A kenyeret felszeleteljük kb. 1 cm vastagra, és egy serpenyőben vagy sütőben aranybarnára pirítjuk mindkét oldalát.
A kenyeret olívaolajjal is megkenheted pirítás előtt, így még ropogósabb és ízletesebb lesz.
A paradicsomokat felkockázzuk, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és friss bazsalikomot. Sóval, borssal, olívaolajjal és balzsamecettel ízesítjük, majd összekeverjük.
A paradicsom levét öntsd le, hogy ne áztassa el a kenyeret tálaláskor.
A pirított kenyérszeleteket megkenjük kecskesajttal, majd ráhalmozzuk a paradicsomos keveréket.
A kecskesajt szobahőmérsékleten könnyebben kenhető – tálalás előtt vedd ki a hűtőből.
Friss bazsalikommal díszítjük, és azonnal tálaljuk.
Tálaláskor cseppents még kevés balzsamecetet a tetejére a plusz ízért és dekorációért.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.