A hagymát vékony szeletekre vágjuk, majd egy serpenyőben a vajjal és cukorral karamellizáljuk alacsony lángon 15-20 percig, amíg aranybarna és édes lesz.
Időnként keverd meg a hagymát, hogy ne égjen meg, és egyenletesen karamellizálódjon.
A marhahús szeleteket sózzuk, borsozzuk, majd egy szelet sonkát és sajtot helyezünk az egyik szeletre, végül lefedjük a másik hússzelettel, mint egy szendvicset.
Győződj meg róla, hogy a szélek jól illeszkednek, így sütéskor nem folyik ki a sajt.
A töltött hús mindkét oldalát először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.
A dupla panírozás segít abban, hogy sütéskor szép aranybarna és ropogós legyen a külső réteg.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd közepes hőfokon oldalanként 4-5 percig sütjük a cachopót, amíg aranybarna és teljesen átsült lesz.
A hús vastagságától függően szükség lehet 1-2 perc extra sütési időre; ne kapkodj, hogy belül is jól átsüljön.
A megsült cachopót papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olajat felszívja, majd karamellizált hagymával tálaljuk.
Tálalás előtt hagyd pár percet pihenni a húst, így még szaftosabb marad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.