A sertéshúst vágd kisebb kockákra, majd egy nagyobb lábasban olajon pirítsd meg, amíg aranybarnára sül.
A hús pirítása segít jobban kioldani az ízeket, így gazdagabb lesz a leves.
A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd, majd add hozzá a húshoz, és pirítsd még 2-3 percig.
A fokhagyma és a hagyma pirítása segít, hogy az alap ízeket a levesben gazdagabbá tegyük.
A paradicsomot kockázd fel, majd add hozzá a húsos keverékhez. Főzd őket együtt 5 percig.
A paradicsom frissességet és egy kis savanykást ad az ételhez, miközben segít a leves sűrítésében is.
Add hozzá a zöldpaprikát, zöldbabot, a felkockázott burgonyát, sót, borsot és oregánót, majd öntsd fel vízzel.
Ha sűrűbb levest szeretnél, főzd tovább alacsony lángon, hogy a zöldségek is kiadják az ízeiket.
Főzd a levest alacsony lángon 25-30 percig, amíg a burgonya és a zöldségek megpuhulnak.
A burgonya akkor kész, ha könnyen áttörhető, de nem főtt szét teljesen.
A főzés végén adj hozzá citromlevet, hogy friss, enyhén savanykás ízt adjon a levesnek.
A citromlé használata segít kiemelni a leves friss ízét és kiegyensúlyozza az étel zsírosabb ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.