A garnélarákokat tisztítsd meg, majd öblítsd le hideg vízben és töröld szárazra.
A rákokat alaposan tisztítsd meg, távolítsd el a páncélt és a beleket.
Egy tálban keverd össze a lime levet, olívaolajat, zúzott fokhagymát, köményt, koriandert, füstölt paprikát, chili port, sót és borsot. Ezzel pácoljuk a rákokat legalább 20 percig.
A pácolási idő ne legyen túl hosszú, mert a lime leve megfőzheti a rákokat.
Melegíts fel egy serpenyőt közepes-magas hőfokon, majd süsd a rákokat 2-3 percig mindkét oldalon, amíg rózsaszínűvé és átlátszatlanná válnak.
A rákokat ne süsd túl, mert gumis lesz.
A megsült garnélarákokat tedd félre, és hagyd egy kicsit hűlni.
A garnélarákot ne süsd túl, mert gumiszerűvé válhat. Akkor van kész, amikor rózsaszínűre vált és átsült.
Melegítsd fel a tortillákat, majd töltsd meg őket a sült garnélarákkal, frissen szeletelt lila káposztával, tejföllel és korianderrel. Lime gerezdekkel tálald.
A taco-t frissen tálald, mert a tortilla hamar átázhat a tölteléktől.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.