Reszeld le a sárgarépát és tedd egy nagy tálba. Add hozzá a besan lisztet, sót, köményt, zúzott fokhagymát és apróra vágott zöld chilipaprikát.
A friss sárgarépa különleges ízt ad a chilla tésztájának, ezért érdemes frissen reszelni.
Keverd össze a hozzávalókat, majd adj hozzá vizet fokozatosan, hogy sűrű, de folyékony tésztát kapj.
A tésztának nem szabad túl hígnak lennie, de ne legyen túl sűrű sem, hogy jól elterjedjen a serpenyőben.
A tésztához adj hozzá friss koriandert, majd alaposan keverd össze.
A koriander frissességet ad az ételnek, és kiemeli a fűszerek ízét.
Egy serpenyőben hevíts egy kevés olajat közepes lángon. Amikor a serpenyő forró, öntsd bele egy adag tésztát és terítsd el egyenletesen.
A tésztát ne terítsd túl vékonyan, hogy a chilla könnyen megfordítható legyen, de maradjon ropogós.
Süsd a chilla egyik oldalát aranybarnára, majd fordítsd meg, és süsd meg a másik oldalt is.
A megfelelő hőmérséklet segít abban, hogy a chilla ropogós legyen kívülről, miközben a belseje puha marad.
Tálald a kész carrot chillát friss korianderrel díszítve, és egy kis chutney-val vagy joghurttal.
A friss koriander és egy kis joghurt tökéletes kiegészítése a fűszeres chilla ízének.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.