A főtt burgonyát hámozd meg, és törd össze egy nagy tálban, hogy sima pürét kapj.
Ha a burgonya túl kemény, pótold egy kis vízzel, hogy könnyebben törd össze.
Az avokádót hámozd meg, vágd félbe, távolítsd el a magját, majd villával törd össze.
Az avokádót akkor válaszd, amikor még érett, de nem túl puha, hogy a textúrája jól illeszkedjen a püréhez.
A fokhagymát apróra vágd, és add hozzá az avokádóhoz. Keverd össze a fokhagymát, avokádót, citromlevet, sót és borsot.
A fokhagyma és a citromlé frissítő ízt ad az ételnek, ne hagyd ki őket!
A pürésített burgonyát is keverd hozzá az avokádó keverékhez, és alaposan dolgozd össze, hogy egy sima, egységes masszát kapj.
Ha túl sűrű, egy kis olívaolajat vagy vizet adva lágyíthatod.
A tenger gyümölcseit (rák vagy tonhal) tedd a keverék tetejére, és díszítsd korianderrel.
A tenger gyümölcsei nagyon jól illenek az avokádóhoz, és egy különleges ízt adnak az ételnek.
Tálald hidegen, és élvezd a friss, ínycsiklandó causát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.