A cendol tésztát forró vízben főzd meg a csomagolás utasításai szerint, majd öblítsd le hideg vízzel és tedd félre.
A cendol tészta készítésekor ügyelj arra, hogy ne főzd túl, mert a tészta túlságosan lágy lehet.
A mangót hámozd meg, és vágd kis kockákra. Az epret és ananászt is vágd apróbb darabokra.
A friss gyümölcsök frissessége és édes íze teszi különlegessé ezt az ételt. A mangót ne túl éretten válaszd, hogy friss ízű legyen.
A pálmacukrot oldd fel egy kis vízben, majd öntsd hozzá a kókusztejet. Forrald fel, majd hagyd hűlni.
A pálmacukor gazdag karamellás ízt ad az italnak. Ha nem találsz pálmacukrot, használhatsz barna cukrot is.
A lime levét facsard ki, majd add a kókusztejhez, hogy egy frissítő citrusos ízt adj a cendolnak.
A lime friss savassága egyensúlyba hozza az édességet és gazdagítja a cendol ízét.
A pohárba először tedd a cendol tésztát, majd rétegezd rá a friss gyümölcsöket. Tedd a poharat a fagyasztott jégkockákra, és öntsd rá a kókusztejes pálmacukros keveréket.
A jégkockák segítenek abban, hogy az ital hűs és frissítő legyen.
Tálald az elkészült cendolt egy szívószállal, és élvezd a friss gyümölcsök és kókusztej krémes ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.