A halat vágd apró kockákra, és tedd egy tálba. Öntsd rá a lime és citrom levét.
A hal legyen nagyon friss, hogy a ceviche íze tiszta legyen.
Add hozzá a felaprított hagymát, paradicsomot és koriandert.
A koriander friss, zöld íze remekül kiegészíti a hal ízét.
A chilit apróra vágva keverd hozzá a többi hozzávalóhoz.
A chili mennyiségét ízlés szerint állíthatod.
Az avokádót vágd fel kockákra, és keverd hozzá a ceviche-hez.
Az avokádó krémessége nagyszerűen kiegészíti a ceviche friss ízeit.
Tálald a ceviche-t avokádóval, és szórd meg egy kevés tökmaggal.
A tökmag ropogóssága és íze különleges textúrát ad a cevichének.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.