Ceviche con Aguacate tálalva lime-lével és avokádóval

Ceviche con Aguacate

A Ceviche con Aguacate a mexikói konyha egy friss, ínycsiklandó étke, amely a friss tengeri halat lime-lével marinálja. Az avokádó és koriander különleges ízt adnak hozzá, miközben az étel tökéletes egy nyári napon.

Előkészület 40 perc
Elkészítés N/A
Teljes 40 perc
380 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
400 g Friss tengeri hal (pl. tőkehal vagy sügér)
6 ek. Friss lime-lé
3 ek. Friss citromlé
1 db Vöröshagyma
2 ek. Friss koriander
2 db Paradicsom
1 db Friss avokádó
1 tk. Tökmag
1 db Friss chili

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A halat vágd apró kockákra, és tedd egy tálba. Öntsd rá a lime és citrom levét.

    A hal legyen nagyon friss, hogy a ceviche íze tiszta legyen.

    2

    Add hozzá a felaprított hagymát, paradicsomot és koriandert.

    A koriander friss, zöld íze remekül kiegészíti a hal ízét.

    3

    A chilit apróra vágva keverd hozzá a többi hozzávalóhoz.

    A chili mennyiségét ízlés szerint állíthatod.

    4

    Az avokádót vágd fel kockákra, és keverd hozzá a ceviche-hez.

    Az avokádó krémessége nagyszerűen kiegészíti a ceviche friss ízeit.

    5

    Tálald a ceviche-t avokádóval, és szórd meg egy kevés tökmaggal.

    A tökmag ropogóssága és íze különleges textúrát ad a cevichének.