A rizst alaposan öblítsd le, majd tedd félre.
A rizst mindig öblítsd le, hogy eltávolítsd a felesleges kemikáliákat, és a leves állaga ne legyen túl sűrű.
A halat mosd meg, és ha szükséges, vágd kisebb darabokra. Tedd félre.
Bármilyen fehér húsú halat használhatsz, mint például tilápia vagy ponty, mivel ezek könnyen megfőnek.
A vöröshagymát, fokhagymát és gyömbért apróra vágd.
A gyömbér frissessége igazán kiemeli a leves ízét, így ne hagyd ki!
Egy nagy lábasban forrald fel a vizet, és add hozzá a rizst, a hagymát, fokhagymát és gyömbért. Főzd közepes lángon 15 percig.
A rizst akkor add hozzá a vízhez, amikor már felforrt, így jobban kioldódnak az ízek.
Add hozzá a halat, és főzd tovább 10-15 percig, amíg a hal teljesen átsül, és a leves krémes állagot kap.
Ha a hal darabosra szétfő, az még gazdagabbá teszi a leves textúráját.
Ízesítsd sóval, borssal, és egy kevés citromlével.
A citromlé frissességet ad a levesnek, és kiemeli a hal ízét.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel, hogy még ínycsiklandóbb legyen.
A koriander friss aromája csodálatosan passzol a leveshez, és még színesebbé varázsolja.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.