A hagymát és a zöld chilit apróra vágjuk, és a korianderleveleket is finomra vágjuk.
A koriander friss ízt ad, de ha nem szeretnénk, helyettesíthetjük petrezselyemmel.
Egy tálban keverjük össze a búzalisztet, a reszelt sajtot, a joghurtot, a hagymát, a chilit, a koriandert, a köményt, a sót és a borsot.
A joghurt segít abban, hogy a chilla tésztája puha és ízletes legyen. A tészta nem lehet túl híg, de ne is legyen száraz.
Hozzáadjuk a vizet fokozatosan, és addig keverjük, amíg egy sűrű, de könnyen teríthető tésztát nem kapunk.
Ne öntsük egyszerre az összes vizet, inkább fokozatosan adagoljuk, hogy a tészta állagát könnyen kontrollálhassuk.
Egy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, majd a tésztából kis adagokat teszünk a serpenyőbe, és mindkét oldalon 3-4 percig sütjük, amíg aranybarnára sülnek.
Használjunk közepes hőmérsékletet, hogy a chilla átsüljön anélkül, hogy megégne.
A kész Cheese chillákat papírtörlőn pihentetjük, hogy a felesleges olaj felszívódjon.
Ha extra ropogós chilla szeretnénk, hagyjuk egy kicsit tovább sülni őket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.