Az olívaolajat egy nagy lábasban felhevítem, majd hozzáadom az apróra vágott hagymát, sárgarépát és fokhagymát. Pár percig pirítom, amíg megpuhulnak.
Az olívaolaj egészséges alternatíva, amely különleges ízt ad a chowdernek.
Hozzáadom a zöldbabokat, és alaposan elkeverem. Öntöm az alaplevet, és főzöm 15-20 percig.
A zöldbabnak nem kell túl sokáig főnie, hogy megőrizze frissességét és roppanós állagát.
Hozzáadom a tejszínt, sót, borsot, cayenne borsot és pirospaprikát, majd hagyom, hogy a chowder még 5-7 percig főjön.
A cayenne bors és pirospaprika fűszeres ízt ad, de elhagyhatod, ha nem szereted a csípős ízeket.
Miután a chowder elkészült, frissen petrezselyemmel díszítem.
A petrezselyem frissességet és színt ad a chowderhez, így még vonzóbbá teszi.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.