A hagymát, zellert, sárgarépát és fokhagymát apróra vágom.
A zöldségeket apróra vágva könnyebben főnek át, és gyorsabb lesz a chowder elkészítése.
Egy nagy lábasban forrósítom az olajat, majd hozzáadom a felaprított zöldségeket. Pár percig pirítom, amíg megpuhulnak.
A zöldségek pirítása gazdagítja a chowder ízét, és elősegíti, hogy a fűszerek jobban kifejlődjenek.
Hozzáadom a zöldbabokat, és alaposan elkeverem. Öntöm az alaplevet, és főzöm 15-20 percig.
A zöldbab gyorsan megpuhul, ügyelj, hogy ne főzd túl.
Hozzáadom a tejszínt, sót, borsot és cayenne borsot, majd hagyom, hogy a chowder még 5-7 percig főjön.
A cayenne bors egy kis csípősséget ad a chowdernek, de ha nem szereted a csípős ízeket, elhagyhatod.
Miután a chowder elkészült, frissen petrezselyemmel díszítem.
Friss petrezselyem ad egy kis frissességet és színt a gazdag chowder ízének.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.