A csirkemellet vágd fel apró kockákra, majd sózd meg, borsozd, és pirítsd meg olívaolajon egy serpenyőben, amíg aranybarna lesz.
A csirkehúst előre ízesítheted köménnyel is, hogy intenzívebb ízt kapjon.
A fokhagymát apróra vágd, majd a serpenyőben a csirkehús mellé tedd, és pirítsd meg rövid ideig.
A fokhagyma gyorsan megéghet, ezért figyelj rá, hogy csak rövid ideig pirítsd.
A chupe alapot egy lábasban kezd el főzni. Tedd bele a burgonyát, kukoricát és a többi zöldséget. Forrald fel, majd add hozzá a tej és a fűszerek (só, kömény, bors).
A tej gazdagabbá teszi a levest, ha szeretnéd, egy kis tejszínnel is dúsíthatod.
Amikor a zöldségek megpuhultak, add hozzá a pirított csirkét, fokhagymát és jól keverd össze.
A csirkehús hamar átveszi a leves ízét, így egy-két perc után jól összeérnek az ízek.
Verj fel két tojást, és öntsd bele a levesbe, majd keverd folyamatosan, hogy a tojás szép selymesen eloszoljon.
A tojásnak szép selymes textúrát ad, és a leves gazdagabbá válik tőle.
A végén reszeld rá a sajtot, keverd jól el, és tálald friss korianderrel díszítve.
A sajt a legjobb, ha teljesen felolvad, így gazdag, krémes ízt ad a levesnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.