A zöldsĂ©geket (rĂ©pa, cukkini) hĂĄmozd meg Ă©s vĂĄgd vĂ©kony csĂkokra. A hagymĂĄt is aprĂłra vĂĄgd, majd egy tĂĄlban keverd össze Ćket a zöld chilik darabjaival.
A zöldsĂ©gek szĂnĂ©t Ă©s ĂzĂ©t egyarĂĄnt jĂłl kihasznĂĄlhatod, ha szĂnesebb zöldsĂ©geket vĂĄlasztasz.
A tojĂĄst egy tĂĄlban verjĂŒk fel, majd adjuk hozzĂĄ a lisztet, Ă©lesztĆt, kömĂ©nyt, koriander port Ă©s kurkumĂĄt. KeverjĂŒk jĂłl össze, hogy homogĂ©n masszĂĄt kapjunk.
Az Ă©lesztĆ segĂt abban, hogy a kakiage kĂvĂŒl ropogĂłs, belĂŒl puha legyen.
A zöldsĂ©geket Ă©s a fƱszeres tĂ©sztĂĄt alaposan keverd össze, ĂŒgyelve arra, hogy minden darab jĂłl bevonĂłdjon a masszĂĄval.
A zöldsĂ©gek minĂ©l aprĂłbbra vĂĄgĂĄsa segĂti a könnyƱ sĂŒtĂ©st Ă©s az egyenletes bevonĂĄst.
Egy nagy serpenyĆben forrĂłsĂtsunk fel bĆsĂ©ges olajat, Ă©s egy evĆkanĂĄl segĂtsĂ©gĂ©vel kanalazzunk a masszĂĄbĂłl aprĂł halmokat a forrĂł olajba.
Ne rakd tĂșl sok kakiage-t egyszerre a serpenyĆbe, hogy ne ragadjanak össze!
SĂŒsd a kakiage-okat közepes lĂĄngon 3-5 percig, amĂg szĂ©p aranybarna Ă©s ropogĂłs lesz. A kĂ©sz kakiage-t szedd ki Ă©s papĂrtörlĆn itasd le a felesleges olajat.
SĂŒtĂ©s közben prĂłbĂĄlj figyelni, hogy ne Ă©gjenek meg, Ă©s ne legyenek tĂșlzsĂșfolva a serpenyĆben!
TĂĄlald frissen, Ă©s szĂłrj rĂĄ egy kevĂ©s sĂłt, ha szĂŒksĂ©ges.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.