A sertésgerincet vágjuk kisebb darabokra. A cukkinit és sárgarépát hámozzuk meg és szeleteljük fel.
A zöldségeket egyenletes méretű darabokra vágjuk, hogy minden egyenletesen megfőjön.
Egy nagy fazékban hevítsük fel az olívaolajat, majd pirítsuk meg a sertésgerincet minden oldalán, amíg szép barna színt kap.
A hús pirításával mélyebb ízt adunk a levesnek. Ne zsúfold túl a fazekat, hogy a hús szép egyenletesen piruljon.
Miután a hús megpirult, adjuk hozzá a fokhagymát, köményt, sót és borsot. Keverjük össze, majd öntsük fel vízzel.
A fokhagyma és a kömény adja meg az étel alapízeit. Főzés közben a fokhagyma kioldja az aromáját.
Főzzük a húst alacsony hőmérsékleten 30-40 percig, amíg a hús megpuhul.
Alacsony hőmérsékleten hosszabb ideig főzzük, hogy a hús teljesen megpuhuljon és az ízek jól összeérjenek.
Amikor a hús már megpuhult, adjuk hozzá a felaprított cukkinit, sárgarépát, babot és kukoricát.
A zöldségeket később adjuk hozzá, hogy ne főjenek túl és megőrizzék a frissességüket.
Főzzük a leveset további 20-30 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak és az összes íz jól összeér.
Ellenőrizzük a leveset, hogy ne legyen túl sűrű. Ha szükséges, adjunk hozzá egy kis vizet.
Miután a leves elkészült, szórjuk meg friss korianderrel és tálaljuk melegen.
A koriander friss íze tökéletesen kiegészíti az étel gazdag ízvilágát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.