A füstölt haddockot tedd egy lábasba, és öntsd rá a tejet. Add hozzá a babérlevelet és a fokhagymát, majd forrald fel.
A babérlevél és fokhagyma segítenek kiemelni a hal ízét, miközben gazdagítják a leves alapját.
Miután felforrt, csökkentsd a hőt, és hagyd főzni 10 percig, hogy a hal jól átvegye a tejet és a fűszerek ízét.
A füstölt haddock gazdag íze tökéletesen illik a tejhez, így ne aggódj, hogy túl erős lesz.
A krumplit hámozd meg, kockázd fel, és főzd meg sós vízben, amíg teljesen megpuhul.
A krumpli adja a leves sűrűségét, és egy kellemes krémes állagot biztosít.
Amikor a hal kész, szedd ki, és szedd le a bőrét, majd a halat törd darabokra.
A hal könnyen szétesik, ezért figyelj arra, hogy ne túlfőzd.
A főtt krumplit pürésítsd, majd add hozzá a halat és a tejet, amit főzés közben felhasználtál.
A krumpli pürésítése adja meg a leves krémességét, ami nélkül a Cullen skink nem lenne az igazi.
Keverd össze a tormát, sót, borsot, és a friss petrezselymet. Ezt is adj hozzá a leveshez, hogy fokozza az ízeket.
A torma enyhén csípős íze kiemeli a halat, és egy friss, karakteres ízt ad a levesnek.
A levest főzd 5 percig, hogy az ízek összeérjenek, majd szervírozd forrón.
A Cullen skink igazán finom, ha friss, forró állapotban tálalják, így fogyasztás előtt hagyd pihenni egy kicsit, hogy az ízek még jobban összeérjenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.