Aprítsd fel a vöröshagymát, a fokhagymát, a sárgarépát és a kaliforniai paprikát.
A zöldségeket próbáld meg nagyjából egyforma méretűre vágni, hogy egyenletesen főjenek meg.
Egy nagy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd pirítsd meg a hagymát és a fokhagymát, amíg illatos lesz.
Ne hagyd, hogy a fokhagyma megégjen, mert keserű ízt adhat az ételnek. Alacsonyabb lángon pirítsd, ha szükséges.
Add hozzá a sárgarépát és a paprikát. Pirítsd 5 percig, majd szórd rá a curryporral, és alaposan keverd össze.
A curryport pirítsd egy kicsit a zöldségekkel, hogy az íze jobban kibontakozzon. Vigyázz, hogy ne égesd meg.
Öntsd hozzá a kókusztejet, és add hozzá a zöldborsót. Ízesítsd sóval és borssal, majd alacsony lángon főzd 10-12 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha sűrűbb szószt szeretnél, egy evőkanál kukoricakeményítőt keverj el egy kis vízzel, és add hozzá a főzés vége felé.
Kóstold meg, és ha szükséges, állítsd be az ízesítést. Tálald forrón rizs vagy naan kenyér mellé.
A tálalás előtt friss korianderrel vagy petrezselyemmel is megszórhatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.