A garnélarákot tisztítsd meg és pörköld le egy serpenyőben a kókuszolajon, hogy szép rózsaszín színt kapjon.
Ne süsd túl a garnélarákot, mert akkor kemény lesz. A rózsaszín szín jelzi, hogy kész.
A mustármagot egy mozsárban törj meg, majd add hozzá a zöld chilipaprikát, reszelt gyömbért és egy kis sót. Keverd össze, hogy pasztát kapj.
A mustármagot ne törd túl finomra, hogy megmaradjon a fűszeres íze.
A mustárpasztát öntsd egy tálba, add hozzá a kókusztejet és a lime levét. Keverd jól össze, hogy sűrű, krémes szószt kapj.
A lime frissessége és a kókusztej lágy textúrája tökéletesen illik a garnélarákhoz.
A pasztát öntsd a garnélarákra és jól keverd el, hogy a fűszerek egyenletesen bevonják a húst. Tálalás előtt hagyd állni pár percig, hogy az ízek összeérjenek.
A paszta még jobban érvényesül, ha legalább 10 percet pihenteted, hogy az ízek jobban összeérjenek.
Tálald a Daab chingrit friss korianderrel díszítve, és egy kis lime karikával a tetején.
A koriander friss íze kiemeli a mustárpasztát és a lime segít frissebbé tenni az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.