A halat tisztítsd meg, filézd le, és vágd kisebb darabokra.
A hal frissessége kulcsfontosságú, ezért próbálj friss halat használni.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, a gyömbért pedig szeleteld fel.
A gyömbér friss, aromás íze tökéletes alapot ad a levesnek.
A kimchit vágd kisebb darabokra, hogy könnyebben felszívja a leves alapját.
A kimchi savanyú íze különlegessé teszi a levest.
Egy lábasban önts hal alaplevet, majd add hozzá a halat, kimchit, hagymát, fokhagymát, gyömbért és a chili pasztát. Főzd a levest kb. 10-15 percig, amíg a hal megpuhul.
A chili paszta a leves intenzív, fűszeres ízét adja, így szabályozhatod az íz erősségét.
Adj hozzá szójaszószt, lime levét és egy kevés szezámolajat a leveshez. Keverd össze, majd főzd további 5 percig.
A lime frissességet, a szójaszósz gazdag ízt ad a levesnek.
A kész levest szórd meg friss korianderrel és ízlés szerint sózd.
A koriander frissessége remekül illik a fűszeres leveshez.
Tálald a levest forrón, és élvezd a friss ízeket!
A leves legjobban forrón, egy kis rizs mellett a legfinomabb.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.