A kukoricát hámozd meg és forrald sós vízben 10-15 percig, amíg megpuhul.
Ha gyorsabban szeretnéd, a kukoricát is grillezheted, így még intenzívebb ízt kapsz.
A vajat olvaszd meg egy kis serpenyőben, és add hozzá a tejfölt, mayonézt, lime levét, chili port, sót és borsot.
Ha szereted a pikánsabb ízeket, bátran növeld meg a chili port.
Miután minden összetevőt jól összekevertél, főzd közepes lángon 2-3 percig, amíg a szósz kicsit besűrűsödik.
Ne hagyd a szószt túl sokáig, mert akkor túlságosan sűrű lesz, és elveszíti a lágy textúráját.
A főtt kukoricát kend meg a fűszeres szósszal, majd szórd meg frissen reszelt parmezán sajttal.
A parmezán jól ráragad a szósszal, és gazdag ízt ad a kukoricának.
Tálalás előtt szórd meg egy kevés chili porral és friss korianderrel, majd tálald melegen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.