Főzd meg a kukoricát sós vízben 10-15 percig, amíg megpuhul. Közben készíts elő mindent.
A kukoricát a legjobb frissen főzni, hogy megőrizzük az ízét és ropogósságát.
A tejet keverd el a fűszeres paprikával, sóval és korianderrel, majd dörzsöld be a főtt kukorica csöveit a fűszeres tejkeverékkel.
Használhatsz füstölt paprikát is, hogy különlegesebb ízt adj a kukoricának.
Miközben a kukoricát forrón tálalod, reszeld rá a friss sajtot, hogy szépen megolvadjon a tetején.
A friss sajt legjobban frissen olvad, és ízletesebbé teszi az ételt.
Tálald a sajtos elote-t tejföllel és egy kevés extra korianderrel a tetején, hogy friss ízeket adj hozzá.
A tejföl tálaláskor szuper krémes kiegészítője a fűszeres kukoricának.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.