A kukoricát főzd meg. Forralj fel egy nagy fazék vizet, és tedd bele a kukoricát. Főzd 10-15 percig, amíg a szemek megpuhulnak.
A kukoricát akkor vedd ki a vízből, amikor a szemek már puha állagúak. Ha gyorsabban szeretnéd, a kukoricát grillezheted is.
Amíg a kukorica fő, aprítsd fel a hagymát és a fokhagymát. A hagymát pirítsd meg a vajon egy serpenyőben, amíg üveges és aranybarna nem lesz.
A pirított hagyma íze nagyon fontos, tehát ügyelj rá, hogy ne égesd meg, mert akkor keserűvé válik.
A kész kukoricát vágd le a csövekről, majd egy tálba tedd bele. Add hozzá a pirított hagymát és fokhagymát.
Ha nem szeretnél bajlódni a kukorica levágásával, vásárolhatsz már előre főzött kukoricát is.
Adj hozzá tejfölt, chili port, sót és borsot a keverékhez. Keverd jól össze, és reszeld rá a parmezán sajtot.
A parmezán sajt ad egy extra gazdag ízt a fogásnak, de használhatsz más sajtot is, például cheddar-t, ha ízlésed szerint változtatni szeretnél.
Szórd meg friss korianderrel, és azonnal tálald.
A koriander friss íze és színe szép kontrasztot ad a fogásnak, de ha nem szereted, friss petrezselyemmel is helyettesítheted.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.