A falukorvát vágd vékony szeletekre, és tedd egy nagy tálba.
A falukorvát szeletelheted félhold alakúra is, hogy még jobban illeszkedjen a salátába.
A savanyú uborkát vágd fel kisebb darabokra, és add hozzá a korvás keverékhez.
Ha szereted a savanyú uborkát, bátran használj többet belőle, hogy karakteresebb íze legyen az ételnek.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágd fel, és szórd rá a többi hozzávalóra.
A hagymát érdemes vékonyra vágni, hogy ne domináljon túl erősen az íze, de mégis jól kiegészítse az ételt.
A tejfölt öntsd a hozzávalókra, majd alaposan keverd össze.
A tejföl gazdag, krémes textúrája segít, hogy az ízek jobban összeérjenek, így érdemes jól elkeverni.
A friss kaprot apróra vágva szórd a salátára, majd ízesítsd sóval és frissen őrölt borssal.
A kapor frissítő ízt ad a salátának, és kiválóan passzol a falukorvás és uborkás keverékhez.
Tálald az ételt hidegen, egy friss szelet kenyérrel vagy pirítóssal.
Ez a saláta önálló ételként is megállja a helyét, de kiváló kísérője egy jó zsíros húsos étkezésnek is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.