A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, majd egy serpenyőben olajon pirítjuk őket, amíg üvegesednek.
A hagymát alacsony hőmérsékleten pirítsd, hogy ne égjen meg.
A paprikát és a fűszereket apróra vágjuk, majd hozzáadjuk a hagymához, és további 2-3 percig pirítjuk.
A paprikát ne süsd túl, hogy megőrizze friss ízét.
A vegán pulykafasírtot és a zöldborsót hozzáadjuk a serpenyőhöz, és alaposan összekeverjük.
A vegán pulykafasírtot a serpenyőben párolhatod, hogy még jobban összeérjenek az ízek.
A vegán tojást (helyettesítőt) és a vegán majonézt egy tálban összekeverjük, és hozzáadjuk a vegán pulykafasírthoz.
A vegán tojás és majonéz segítenek összetartani az egész keveréket.
A masszát kerek falukorv formára alakítjuk, majd mindkét oldalát egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk.
A falukorvokat ne nyomd túl laposra, hogy megőrizzék a megfelelő állagot.
A kész falukorvokat melegen tálaljuk, és díszítjük friss zöld fűszerekkel, például petrezselyemmel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.