A farrot öblítsd le, majd főzd meg sós vízben 20-25 percig, amíg megpuhul.
A farro hosszú főzési időt igényel, ezért fontos, hogy türelmesen főzd, hogy ne legyen túl kemény.
A paradicsomokat vágd fel kis kockákra, majd tedd félre.
A paradicsom frissessége nagyon fontos, ezért válassz érett, édes paradicsomot.
A fokhagymát apróra vágd, és egy serpenyőben az olívaolajon pirítsd meg.
A fokhagyma gyorsan megég, ezért figyelj arra, hogy ne piruljon túl.
A pirított fokhagymához add hozzá a felkockázott paradicsomot, és főzd 5-7 percig, amíg a paradicsom levet ereszt.
Ha a paradicsom túl száraz lenne, egy kevés vizet is hozzáadhatsz.
Miután a farro megfőtt, keverd hozzá a paradicsomos keveréket, majd ízesítsd citromlével, sóval és borssal.
A citromlé frissítő ízt ad, és egyensúlyba hozza az étel gazdag ízét.
Tálalás előtt szórd meg friss bazsalikommal és petrezselyemmel.
A friss fűszernövények nemcsak ízesítenek, hanem színt is adnak az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.