A farro-t alaposan mosd meg, majd főzd meg a csomagoláson lévő utasítások szerint.
A farro egy szuper alternatívája a rizsnek, gazdag tápanyagokban és ízletes textúrával rendelkezik.
A karfiolt vágd kisebb rózsákra, és egy tepsire terítsd el.
Próbálj egyenletesen elrendezni a karfiolt, hogy mindegyik rózsa egyformán süljön.
Locsold meg olívaolajjal, majd szórd meg a curry fűszerkeverékkel, sóval és borssal.
Ha szereted az intenzívebb ízeket, egy kicsit több curry fűszerkeveréket is használhatsz.
Tedd a tepsit 180°C-ra előmelegített sütőbe, és süsd a karfiolt 25-30 percig, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
Ne süsd túl a karfiolt, hogy megőrzi ropogós textúráját.
Közben a lilahagymát vékonyra szeleteld fel, a fokhagymát pedig apróra vágd.
A lilahagyma friss és édes ízt ad az ételnek, míg a fokhagyma mélyebb ízt kölcsönöz.
Miután a karfiol megsült, egy nagy tálban keverd össze a főtt farro-t, sült karfiolt, lilahagymát és fokhagymát.
A meleg farro jól összekeveredik a sült karfiollal, és így gazdagabb ízeket kapsz.
Tálald friss korianderrel megszórva.
A koriander friss és zöld íze jól kiemeli az étel fűszerességét és frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.