A csirkét vágd kisebb darabokra, majd keverd össze a joghurttal, tandoori fűszerkeverékkel, reszelt fokhagymával, gyömbérrel és lime levével. Pihentesd a keveréket 2-3 órán át, hogy a fűszerek átjárják a húst.
Minél tovább pihentetjük a csirkét a fűszerekben, annál ízesebb lesz.
Melegítsd elő a grillt vagy a sütőt 200 °C-ra. A csirkedarabokat tedd a grillre, és süsd 25-30 percig, amíg a hús átsül és enyhén megpirul.
Ha nincs grill, sütőben is készíthetjük. Használhatsz grillserpenyőt is.
A naan kenyereket melegítsd elő, és tálald a sült csirkével. A naan kenyereket kicsit meg is piríthatod a sütőben vagy serpenyőben.
A naan frissen sütve a legfinomabb, de előre is felmelegíthető a sütőben.
Szórd meg a kész tálat friss korianderrel, és tálald a csirkét és a naan-t együtt.
A koriander friss, citrusos íze tökéletesen kiegészíti a tandoori csirke fűszeres ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.