A marhahúst vágd kisebb kockákra, és egy nagy edényben öntsd fel vízzel. Forrald fel, majd főzd alacsony hőmérsékleten 1-1,5 órán keresztül, amíg a hús puha lesz.
A hosszú főzés segít abban, hogy a hús minden íze belekerüljön a levesbe.
A fokhagymát és a hagymát vágd apróra, a chilipaprikát pedig szeleteld fel. Egy serpenyőben, szezámolajon pirítsd meg őket, hogy az ízek kioldódjanak.
A fokhagyma és a chili pirítása elősegíti, hogy a levesnek mélyebb, fűszeresebb íze legyen.
A fokhagymás hagyma-chili keveréket add hozzá a főzőléhez, és öntsd hozzá a szójaszószt is. Keverd jól össze, és főzd további 10-15 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha túl csípősnek találod, csökkentsd a chili mennyiségét, de a fűszeres alap fontos a yukgaejanghoz.
A főtt rizst tálald a leveshez, hogy a tányéron gazdagabbá váljon. Tálalás előtt szórj egy kevés friss koriandert a tetejére.
A koriander frissessége tökéletesen kiegészíti a gazdag, fűszeres levest.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.