A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágjuk. A zöldhagymát karikákra, a kapribogyót apróra vágjuk.
A zöldhagyma frissessége sokat ad az étel ízéhez.
Egy serpenyőben hevítsük fel az olívaolajat, majd pirítsuk meg benne a vöröshagymát és fokhagymát 5 percig.
Ügyelj arra, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserűvé válhat.
A tonhalat és a kapribogyót adjuk hozzá, és keverjük jól össze.
A tonhalat és kapribogyót jól eloszlatjuk a serpenyőben, hogy minden falatban benne legyen.
A tojásokat egy tálban felverjük, hozzáadjuk a tejszínt, pirospaprikát, sót és borsot. Keverjük jól össze.
A tejszín krémesebb állagot ad a frittatának.
A tojásos keveréket öntsük a serpenyőbe, és főzzük közepes lángon, amíg a széle elkezd szilárdulni, de a közepe még lágy.
Ne keverd folyamatosan, hogy szép, egybefüggő omlettet kapjunk.
Takarjuk le a serpenyőt egy fedővel, és főzzük további 5-7 percig, amíg a frittata teljesen megszilárdul.
A fedő segít abban, hogy a frittata ne száradjon ki, és egyenletesen megsüljön.
Amikor elkészült, vágjuk szeletekre, és tálaljuk friss zöldségekkel vagy egy könnyű salátával.
Friss zöldségek, mint a paradicsom, tökéletes kísérők a frittatához.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.