A tofut morzsolj szét egy tálban, és add hozzá a növényi tejet, hogy krémesebb állagot kapj.
A tofu könnyen formálható, és a növényi tej segít, hogy a frittata állaga selymesebb legyen.
A zöldpaprikát, cukkinit, hagymát és fokhagymát apróra vágd. Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd pirítsd meg benne a zöldségeket 5-7 percig, amíg enyhén megpuhulnak.
A zöldségeket ne pirítsd túl, hogy megőrizzék a frissességüket és ropogósságukat.
A pirított zöldségekhez add hozzá a kurkumát, a sót és a borsot, majd keverd össze a tofus masszával.
A kurkuma nemcsak szép színt ad a frittatának, hanem gazdag ízt is biztosít.
A frittata keveréket öntsd vissza a serpenyőbe, és közepes lángon főzd 10-15 percig, amíg a teteje meg nem szilárdul.
Ne hagyd elforrni a frittatát, inkább csökkentsd a hőmérsékletet, hogy szépen átsüljön anélkül, hogy megégjen.
A frittata elkészülése után tálald friss petrezselyemmel díszítve.
A petrezselyem friss ízt ad, és tökéletesen kiegészíti a frittatát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.