A gluténmentes lisztet, sütőport, sót és cukrot egy tálba keverd össze.
A gluténmentes lisztkeverékek eltérőek lehetnek, így mindig ellenőrizd a csomagoláson található ajánlásokat!
Add hozzá a víz felét és a kókuszolajat, majd keverd össze, amíg egy sima, de nem túl lágy tésztát kapsz.
Ha túl keménynek tűnik a tészta, adj hozzá még egy kis vizet, de fokozatosan!
Törd bele a tojást, és dolgozd össze a tésztát, hogy jól formázható legyen.
A tojás segít összefogni a tésztát, de ha vegán verziót készítesz, használhatsz tojáspótlót is.
Formázz kis golyókat a tésztából, majd lapítsd ki őket. Ha szükséges, lisztezd be a munkafelületet, hogy ne ragadjon.
Ha a tészta ragad, ne habozz lisztezni a kezedet vagy a munkafelületet!
Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra, és helyezd a tésztát a sütőpapírral bélelt tepsibe.
A sütő előmelegítése segít abban, hogy a tészta egyenletesen süljön meg.
Süsd 15-20 percig, amíg a tészták szépen megemelkednek és aranybarnára sülnek.
Minden sütő különböző, így figyeld a sütési időt, és ha szükséges, ellenőrizd 15 perc után.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.