A kukoricalisztet egy tálba szitáld át, hogy ne maradjanak benne csomók.
A kukoricaliszt átszitálása segít, hogy a végső étel simább legyen.
A vizet egy lábasban forrald fel, és add hozzá a sót. Miután a víz forr, lassan öntsd hozzá a kukoricalisztet, folyamatos keverés mellett.
A folyamatos keverés segít elkerülni, hogy a kukoricaliszt csomósodjon össze.
Keverd, amíg a tészta sűrűsödik, és könnyen leválik a lábas oldaláról. Ezután csökkentsd a hőt és főzd még 5-10 percig.
A tészta megfelelő állaga akkor érhető el, ha az teljesen sűrűsödik, de még könnyen formázható.
Miután a tészta elkészült, vedd le a tűzről, és keverd bele a vajat, hogy sima és krémes legyen.
A vaj gazdag ízt ad a fungée-nek, és puhává teszi a tésztát.
Tálald melegen, és szórd meg friss korianderrel.
A koriander friss íze kiemeli a kukoricaliszt ízét, és szép színt ad a tálhoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.