A vöröshagymĂĄt Ă©s a fokhagymĂĄt aprĂtsd fel, a gyömbĂ©rt reszeld le finomra.
A hagymĂĄt aprĂłra vĂĄgd, hogy egyenletesen sĂŒljön ĂĄt Ă©s ne maradjon nyers.
Egy serpenyĆben hevĂtsd fel az olĂvaolajat, majd pirĂtsd a kömĂ©nymagot nĂ©hĂĄny mĂĄsodpercig, hogy kiengedje az aromĂĄjĂĄt.
Vigyåzz, hogy a köménymag ne égjen meg, mert keserƱ lesz.
Add hozzĂĄ a vöröshagymĂĄt Ă©s pirĂtsd 2-3 percig, amĂg ĂŒveges lesz, majd keverd hozzĂĄ a fokhagymĂĄt Ă©s a gyömbĂ©rt.
A hagymĂĄt alacsonyabb lĂĄngon pirĂtsd, hogy ne Ă©gjen meg.
SzĂłrd rĂĄ a curryt, a koriandert, a sĂłt Ă©s a borsot, majd pirĂtsd tovĂĄbbi 1 percig, hogy az Ăzek felszabaduljanak.
Ha nincs otthon curry por, hasznålhatsz kurkumåt, római köményt és koriandert is.
Ăntsd hozzĂĄ a paradicsomszĂłszt, majd keverd jĂłl össze, Ă©s fĆzd közepes lĂĄngon 5 percig.
Ha nincs paradicsomszĂłsz, hasznĂĄlhatsz konzerv paradicsomot is, amit elĆtte pĂ©pesĂts le.
Add hozzĂĄ a csicseriborsĂłt Ă©s öntsd fel a kĂłkusztejjel, majd fĆzd tovĂĄbbi 10-15 percig, amĂg a szĂłsz kissĂ© besƱrƱsödik.
Ha sƱrƱbb curryt szeretnĂ©l, keverj el egy evĆkanĂĄl kukoricakemĂ©nyĂtĆt kevĂ©s vĂzzel, Ă©s add hozzĂĄ a curryhez.
Ha elkĂ©szĂŒlt, szĂłrd meg friss korianderrel, Ă©s tĂĄlald fĆtt rizzsel vagy naan kenyĂ©rrel.
A curryt tĂĄlalĂĄs elĆtt hagyd kicsit ĂĄllni, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.