A lisztet, a tojást, a sót és a meleg vizet keverd össze, hogy lágy, rugalmas tésztát kapj.
Ha túl száraznak tűnik a tészta, adj hozzá egy kis vizet, hogy megfelelő állagot kapj.
A tésztát pihentesd 10-15 percig, majd nyújtsd ki egy vékony rétegre.
A tésztát ne nyújtsd túl vékonyra, hogy jól formálható maradjon.
A tésztából vágj kis négyzeteket vagy téglalapokat, majd forralj vizet egy lábasban.
A tészta darabokat folyamatosan forró vízben főzd, hogy szépen megpuhuljanak.
A zöldhagymát és a fokhagymát apróra vágd, majd egy serpenyőben hevítsd fel a szezámmagolajat, és pirítsd meg a fokhagymát.
A fokhagyma pirításakor figyelj arra, hogy ne égjen meg, mert keserűvé válik.
Öntsd hozzá az alaplevet és a szójaszószt, és forrald fel. Add hozzá a tésztát, és főzd 3-4 percig.
Ha szeretnéd, adhatunk hozzá egy kis csípős paprikát is, hogy pikánsabb legyen.
Miután a tészta megfőtt, szórd meg friss korianderrel és tálald forrón.
A friss koriander különleges aromát ad a levesnek, frissíti és gazdagítja az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.