A burgonyát hámozd meg, és főzd meg sós vízben, amíg teljesen megpuhul, majd tedd félre.
A burgonyát alaposan főzd meg, hogy ne maradjon kemény belseje.
Az uborkát szeleteld fel vékonyra, és tedd félre.
Ha az uborka levet ereszt, egy papírtörlővel szárítsd le, hogy elkerüld a túl vizes salátát.
A tofut vágd kis kockákra, és pirítsd meg egy serpenyőben olajon, amíg aranybarna nem lesz.
A tofu könnyen szétmorzsolódik, ha nem figyelsz rá, így mindig alacsony lángon dolgozz!
A kelkáposztát apróra vágd, és egy tálban keverd össze a többi zöldséggel.
A kelkáposzta egyedi ízt ad, és ropogós textúrája kiemeli a saláta frissességét.
A főtt tojásokat vágd félbe vagy negyedekre, és tedd a salátára.
A tojásokat mindig frissen tálald, hogy megőrizzék a krémes állagukat.
A földimogyoróvajat, kókusztejet, szójaszószt, tamarind pasztát és lime levét egy tálban keverd össze, hogy egy sima öntetet kapj.
A tamarind paszta és lime leve adja az öntet savanykás ízét, ami tökéletesen illik a salátához.
Tálalás előtt öntsd az öntetet a zöldségekre és a tofura, majd szórd meg friss korianderrel.
A koriander friss íze egyensúlyba hozza az öntet gazdag, földimogyorós ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.