A disznóhúst vágd fel kisebb darabokra, és tedd félre.
A hús könnyebben megpuhul, ha a főzés előtt először egy kicsit megpirítod.
A krumplit hámozd meg és vágd fel kisebb kockákra. A hagymát és fokhagymát apróra vágd, a cukkinit pedig szeleteld fel.
A krumpli gyorsabban megpuhul, ha kisebb darabokra vágod. A cukkinit ne főzd túl, hogy ne veszítse el roppanósságát.
Egy nagy fazékban hevítsd fel a vizet, majd add hozzá a szójaszószt, chilipehelyt, fokhagymát, hagymát és kimchit. Hozd felforra.
A chilipehely hozzáadásával fűszeresebbé teheted a levest, de ízlés szerint szabályozhatod.
Miután a leves felforrt, add hozzá a felvágott húst, krumplit és cukkinit. Főzd 20-25 percig, amíg a zöldségek és a hús megpuhulnak.
Ha a hús túl nagy darabokban van, hosszabb főzési időre lesz szükség, hogy teljesen megpuhuljon.
A végén ízesítsd sóval, és tálald forrón.
A Gamjatang Jjigae frissen a legfinomabb, és friss rizst is kínálhatsz hozzá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.