A húsokat vágd kisebb darabokra, majd főzd őket egy nagy lábasban sós vízben, amíg megpuhulnak.
A hús előre is pácolható szójaszósszal és fokhagymával, hogy még ízesebb legyen.
Add hozzá az apróra vágott fokhagymát, a chilit és a zöldhagymát, és főzd őket a húsos vízben, hogy az ízek összeérjenek.
A chilit ízlés szerint hozzáadhatod, hogy mennyire csípős legyen a leves.
A gesztenyét apró darabokra vágva add hozzá a leveshez, hogy egy különleges ízt adjon a levesnek.
Ha nem friss gesztenyét használsz, akkor a konzerv gesztenyét is használhatod.
Hozd újra forrásba, és add hozzá a tamarind pasztát és a szójaszószt. Sóval és borssal ízesítsd.
A tamarind paszta savanykás ízt ad, de ha nem szereted túl savanyúan, csökkentsd az adagját.
Amikor minden jól összeér, tálald a levest forrón, és szórd meg friss korianderrel és lime levével.
A lime friss íze és a koriander illata tökéletesen kiegészíti ezt a fűszeres, gazdag levest.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.