A fetát törd össze egy villával, és keverd össze a görög joghurttal egy tálban.
Ha a feta nagyon sós, áztasd be egy kis vízbe pár percre.
Aprítsd finomra a friss kaprot és a fokhagymát, majd add hozzá a keverékhez.
A kapor íze intenzív, ezért érdemes kóstolgatni, és szükség szerint hozzáadni a kívánt mennyiséget.
Öntsd hozzá az olívaolajat és a friss citromlevet, majd keverd alaposan össze.
A friss citromlé élénkíti az ízeket. Használj jó minőségű olívaolajat a legjobb eredmény érdekében.
Ízesítsd sóval és borssal ízlés szerint, majd hűtsd le legalább 30 percig.
A hűtés során az ízek jobban összeérnek.
Tálald grillezett zöldségek, húsok vagy friss pita kenyér mellé.
A mártás hűtve a legfinomabb, így érdemes elkészítés után legalább 30 percig hűteni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.