BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
Egy nagyobb kancsĂłba öntsd bele az alma cidert, a frissen facsart narancslevet Ă©s a citromlevet. Keverd össze, hogy az Ăzek egyenletesen eloszoljanak.
HasznĂĄlj jĂł minĆsĂ©gƱ alma cidert a legjobb Ăz Ă©rdekĂ©ben. A frissen facsart gyĂŒmölcslevek sokkal finomabbak, mint a boltiak.
Mosd meg az epret, a mĂĄlnĂĄt Ă©s az ĂĄfonyĂĄt. Az epret vĂĄgd kisebb darabokra, majd add a kancsĂłhoz a többi gyĂŒmölccsel egyĂŒtt.
HasznĂĄlhatsz mĂĄs gyĂŒmölcsöket is, pĂ©ldĂĄul szezonĂĄlis gyĂŒmölcsöket vagy azokat, amelyeket a legjobban szeretsz.
Adj hozzĂĄ egy kevĂ©s mĂ©zet az ital Ă©dessĂ©gĂ©nek kiegyensĂșlyozĂĄsĂĄra, majd Ăłvatosan keverd össze.
A mĂ©z mennyisĂ©gĂ©t ĂzlĂ©s szerint vĂĄltoztathatod. Ha nem szereted a mĂ©zet, hasznĂĄlhatsz mĂĄs Ă©desĂtĆszert is, pĂ©ldĂĄul agavĂ© szirupot vagy juharszirupot.
TegyĂ©l a poharakba jĂ©gkockĂĄt, Ă©s öntsd rĂĄ a gyĂŒmölcsös cider keverĂ©ket.
Ha szeretnĂ©d, elĆre lehƱtheted a cider keverĂ©ket a hƱtĆben.
Minden pohĂĄr tetejĂ©re helyezz egy friss mentalevelet a dĂszĂtĂ©s Ă©s az extra frissessĂ©g Ă©rdekĂ©ben.
A mentalevél helyett hasznålhatsz mås friss fƱszernövényt is, példåul bazsalikomot vagy rozmaringot.
Azonnal tĂĄlald, Ă©s Ă©lvezd a hƱsĂtĆ, gyĂŒmölcsös cider frissĂtĆ ĂzĂ©t!
A gyĂŒmölcsökkel egyĂŒtt a cider egy kicsit ĂĄllni is hagyhatĂł a hƱtĆben, hogy az Ăzek jobban összeĂ©rjenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.